Ga naar de inhoud

Extra Space #3 – Eat me! The secret life of plants

Verken tijdens de derde editie van Extra Space de weelderige en ongetemde schoonheid van het voormalige havengebied M4H onder leiding van botanisch filosoof Norbert Peeters. Hij neemt je mee op reis door de betoverende plantenwereld van de havens aan de rafelrand van Rotterdam West. Geniet na de rondleiding van een diner op de Voedseltuin bereid door chef en wildplukker Gilbert Kolff, waar ingrediënten van lokale oorsprong veranderen in culinaire meesterwerken die de zintuigen prikkelen. (Bij slecht weer zal het diner binnen plaatsvinden)

Meer informatie over dit evenement

Datum

2 mei 2024 van 18:15 – 00:00

Locatie

M4H area + De Voedseltuin
Keilestraat 5
3029 BP Rotterdam

Extra Extra nodigt je tijdens Extra Space uit om de stad op een sensuele manier te zien, horen, ruiken en proeven. Door middel van evocatieve verhalen in de ruimtes waar we samenkomen, naar muziek luisteren, dansen, wandelen, een maaltijd delen en met elkaar flirten, brengt Extra Space ruimte voor nieuwe verhalen van de stad. Activeer samen met ons de zachte stad, op onverwachte locaties.

Aanvang: 18:15u
Rondleiding 18:30u
Diner: 19:15u

Tickets rondleiding + diner + drank: €35,- 

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Ook dit jaar organiseert AIR-Architectuur Instituut Rotterdam een bijzondere filmavond op een unieke locatie in het festivalhart.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Hoe zou Rotterdam er in 2030 uitzien als een Nationaal Park? Tijdens het Stadmakerscongres 2023 werkten initiatiefnemers, stadmakers, ontwerpers en de gemeente Rotterdam gezamenlijk aan deze vraag.

  Venue: Natuurhistorisch Museum Rotterdam
  Datum:
 • Bekijk de agenda