Ga naar de inhoud

Extra Space #5 News From Home: Eating Out

Rotterdam bruist van de eethuisjes, met geuren en smaken van regio’s ver weg en dichtbij. Tijdens Extra Space #5 neemt schrijver en journalist Sharyfah Bhageloe je mee op een fietstour van Zuid naar West, langs verschillende eetlocaties door de stad. Laat je meevoeren door de zintuiglijke gewaarwordingen van de mond en het eten met een voordracht van Sharyfah op iedere locatie.

De fietsroute begint op de Groene Hilledijk in de wijk Feijenoord eindigt aan de Maas in Schiemond. Een ticket is inclusief versnapering op iedere locatie, exclusief fiets. 

Meer informatie over dit evenement

Datum

4 juli 2024 van 18:15 – 21:15

Datum: donderdag 4 juli 2024
Tijd: 18:15- 21:15
Locaties: 5 verschillende eetlocaties door de stad

Tickets diner + drank: €35,-

In de evenementenreeks Extra Space nodigen we je uit om de stad op een sensuele manier te verkennen door te zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Extra Space biedt ruimte voor evocatieve verhalen voor en over Rotterdam. Via deze stadsverhalen komen we samen om naar muziek te luisteren, te dansen, wandelen, flirten of een maaltijd te delen. Ervaar samen met ons de zachte kant van de stad met verrassende verhalen op onverwachte locaties.

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Didier Eribon is internationally renowned for his groundbreaking work Returning to Reims. Part memoir, part social and political theory, the book caused a stir in France and approached cult status in Germany, where it touched a nerve with its central premise that the mainstream left is to blame for pushing the working classes towards the far right and nationalism.

  Venue: De Dépendance, OASE
  Datum:
 • Brutus Space presenteert deze zomer een nieuwe, dynamische editie van Wild Summer of Art. Naast een expositie van 50 Rotterdamse hedendaagse kunstenaars omvat deze editie een uitgebreid publieksprogramma vol evenementen, screenings en performances.

  Venue: Brutus
  Datum:
 • Bekijk de agenda

Jouw event op Vers Beton?

In de Vers Beton Agenda plaatsen we evenementen in Rotterdam die draaien om leren, debat en ontmoeting.