Ga naar de inhoud

Extra Space – Literaire voordracht

Tijdens de eerste edtie Extra Space op 14 maart luister je vanaf 19:00 naar de zinderende stadsverhalen van de schrijvers en dichters Dean Bowen, Dirk Vis, Elfie Tromp en Yentl van Stokkum bij de Leeszaal Rotterdam West.

Meer informatie over dit evenement

Datum

14 maart 2024 van 19:30 – 21:00

Locatie

Leeszaal Rotterdam West
Rijnhoutplein 3
Rotterdam

Op steenworp afstand van het centrum heeft het Oude Westen ondanks de gentrificatie van de afgelopen jaren haar authentieke karakter weten te behouden. Waar je overdag opgaat in de hectiek van de krioelende kruispunten komen tijdens de schemering, achter de beslagen ruiten, de verhalen van Rotterdam West tot leven. Tijdens deze avond, gehost door dichter en spoken word artiest Hasan Gök, zullen de auteurs met nieuw geschreven werk de sensuele en intieme verhalen van deze wijk bezingen. De geheimen van de straten en huiskamers zullen niet bewaard blijven. De Leeszaal Rotterdam West is een parel in de wijk die taal in al haar mogelijke uitingen omarmt. Wees welkom en waan je in de verleidelijke kant van Rotterdam West met Extra Space.

In de evenementenreeks Extra Space nodigen we je uit om de stad op een sensuele manier te verkennen door te zien, horen, ruiken, proeven en voelen. Extra Space biedt ruimte voor evocatieve verhalen voor en over Rotterdam. Via deze stadsverhalen komen we samen om naar muziek te luisteren, te dansen, wandelen, flirten of een maaltijd te delen. Ervaar samen met ons de zachte kant van de stad met verrassende verhalen op onverwachte locaties.

Datum & Tijden

14. Maart (19:30 – 21:00)

Ticket prijs

geen toegangsprijs 

Website

https://extraextramagazine.com/agenda/extra-space-1-literaire-voordracht/

Gerelateerde inhoud