Ga naar de inhoud

Mental Health Event

Op zaterdag 11 maart neemt Qasim Arif, co-curator van de tentoonstelling Spirituele Urgentie en hedendaags kalligraaf, je tijdens een bijzonder evenement in Stedelijk Museum Schiedam mee in de wereld van de Islam, spiritualiteit en kunst.

Meer informatie over dit evenement

Datum

11 maart 2023 van 14:00 – 17:00

Locatie

Stedelijk Museum Schiedam
Hoogstraat 112
Schiedam

Geniet van een verrassend en diepgaand programma waarin interessante panelgesprekken, unieke performances, creatieve workshops en ontmoetingen met kunstenaars elkaar afwisselen. Deze bijzondere middag met aanwezigheid van o.a. powerwoman, basketbalster en dichter Asma Elbadawi en kunstenaar Dr. Mehmet Kileci wil je niet missen.

Dit wil je weten over het Mental Health Event:

Datum event: zaterdag 11 maart
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Tickets & informatie via de volgende link

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Op 22 juni 2024 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag. Deze dag is een perfect moment om kennis te maken met architecten, meer te leren over de achtergrond en werkwijze van de verschillende bureaus en elkaar te ontmoeten.

  Venue: bureaus verspreid door Rotterdam
  Datum:
 • Herontdek het Museumpark met een speciale route! Deze leid je via landmerken door het park, langs bijzondere interventies en tentoonstellingen van een nieuwe generatie ontwerpers.

  Venue: Museumpark Rotterdam
  Datum:
 • Wil je de economie beter begrijpen en erover meepraten? Kom dan naar het Economie Festival, van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Een weekend vol films, lezingen, theater, debatten en muziek in Debatpodium Arminius, Theater Walhalla en de bioscopen KINO en LantarenVenster.

  Venue: Debatpodium Arminius, Theater Walhalla en de bioscopen KINO en LantarenVenster
  Datum:
 • Bekijk de agenda