Ga naar de inhoud

Open Bureaudag

Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

Meer informatie over dit evenement

Datum

24 juni 2023 van 13:30 – 17:00

Locatie

Meerdere locaties

Rotterdam is een belangrijke broedplaats voor zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus, die samen aan allerlei complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken werken. Om je kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen meer dan 20 ontwerp- en architectenbureaus de deuren op zaterdag 24 juni 2023.

In de middag kan je vrij rondlopen bij alle bureaus, sommige bureaus bieden een programma, zoals een filmvertoning of een lezing. Afsluitend is er een borrel om met de bureaus en bezoekers na te praten.

Bekijk de deelnemende bureaus hier.

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Duo lecture by Slava Balbek (online) and David Gianotten & Michael den Otter of OMA, organised in collaboration with the Ukraine-the Netherlands Urban Network. Wednesday 6 December 2023, 18:30 – 20:15 (Doors open at 18:00). Register for the offline event or join the live stream

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • Bekijk de agenda