Ga naar de inhoud

Open Bureaudag

Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

Meer informatie over dit evenement

Datum

24 juni 2023 van 13:30 – 17:00

Locatie

Meerdere locaties

Rotterdam is een belangrijke broedplaats voor zowel jonge als gevestigde ontwerpbureaus, die samen aan allerlei complexe lokale, nationale en internationale ruimtelijke vraagstukken werken. Om je kennis te laten maken met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk, openen meer dan 20 ontwerp- en architectenbureaus de deuren op zaterdag 24 juni 2023.

In de middag kan je vrij rondlopen bij alle bureaus, sommige bureaus bieden een programma, zoals een filmvertoning of een lezing. Afsluitend is er een borrel om met de bureaus en bezoekers na te praten.

Bekijk de deelnemende bureaus hier.

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Earth is home to a huge story that is rarely told – that of our ocean. Not the fish or the dolphins, but the massive ocean engine itself.

  Venue: Floating Festivalheart RAM (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda