Ga naar de inhoud

RA Maand: Open Bureaudag

Op 22 juni 2024 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag. Deze dag is een perfect moment om kennis te maken met architecten, meer te leren over de achtergrond en werkwijze van de verschillende bureaus en elkaar te ontmoeten.

Meer informatie over dit evenement

Datum

22 juni 2024 van 13:00 – 17:00

Locatie

bureaus verspreid door Rotterdam

Maak kennis met innovaties, experiment en vernieuwing in de ontwerppraktijk. Tijdens de Open Bureaudag loop je vrij rond bij alle bureaus. Sommige bureaus bieden daarnaast ook een programma aan, zoals een film vertoning of een lezing. Ter afsluiting van de Open Bureaudag is er vanaf 17.00 uur een borrel in het Henket-paviljoen, aanmelden hiervoor is niet nodig.

Toegang: Gratis. Aanmelden voor tours is ook mogelijk.

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Herontdek het Museumpark met een speciale route! Deze leid je via landmerken door het park, langs bijzondere interventies en tentoonstellingen van een nieuwe generatie ontwerpers.

  Venue: Museumpark Rotterdam
  Datum:
 • Wil je de economie beter begrijpen en erover meepraten? Kom dan naar het Economie Festival, van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Een weekend vol films, lezingen, theater, debatten en muziek in Debatpodium Arminius, Theater Walhalla en de bioscopen KINO en LantarenVenster.

  Venue: Debatpodium Arminius, Theater Walhalla en de bioscopen KINO en LantarenVenster
  Datum:
 • Bekijk de agenda