Ga naar de inhoud

Dichterbij Nieuws – Rijnmond

Rotterdam – Alle publieke regionale omroepen organiseren bijeenkomsten in heel Nederland om met burgers de dialoog aan te gaan over het nieuws. Op deze manier willen ze bijdragen aan een betere band tussen mensen en nieuwsmedia. Rijnmond houdt haar Burgerdialoog op dinsdag 9 april, in het Wijkpaleis aan de Claes de Vrieselaan in Rotterdam. Geïnteresseerden kunnen zich online aanmelden.

Meer informatie over dit evenement

Datum

9 april 2024 van 18:30 – 21:00

Locatie

Wijkpaleis Rotterdam
Claes de Vrieselaan 72
Rotterdam

Tijdens deze sessie gaan inwoners, samen met Rijnmond-verslaggever Marion Keete, met elkaar in gesprek over ervaringen met de nieuwsmedia. Onderwerpen als vertrouwen in de regionale/lokale nieuwsmedia en hoe het nieuws beter kan aansluiten bij de behoeftes van inwoners zullen aan bod komen.

Alle meningen, tips en ideeën worden gebundeld in een adviesrapport dat breed wordt gedeeld met regionale en lokale omroepen. Als bedankje krijgen deelnemers een cadeaubon van 40 euro voor deelname.

Het Burgerdialoog Rotterdam vindt plaats op dinsdag 9 april 2024, van 18:30 tot 21:00 uur. Het Wijkpaleis bevindt zich aan de Claes de Vrieselaan 72. Aanmelden en meer informatie over de dialoogsessie is te vinden via de onderstaande knop.

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • In dit avondprogramma bespreken we hoe het mondiale voedselsysteem zich manifesteert, welke rol Nederland daarin speelt, hoe kwetsbaar het is en of de grenzen ervan inmiddels bereikt zijn?

  Venue: Keilepand
  Datum:
 • Kom naar de EUR Sustainability Summit 2024 op 16 en 17 mei aan de Erasmus Universiteit! Laten we samen nadenken over de rol van universiteiten in het bevorderen van een rechtvaardige en duurzame samenleving. We zullen ook een beweging voor samenwerking binnen de Nederlandse academische gemeenschap aanmoedigen.

  Venue: Erasmus Woudestein Campus
  Datum:
 • TMC Holanda is op zoek naar hét zangtalent van Nederland. En jij kan hierbij zijn! 

  Venue: Theater Zuidplein
  Datum:
 • Bekijk de agenda