Voor de harddenkende Rotterdammer

Het gaat goed met Rotterdam. Er is steeds meer ruimte om grote ambities uit te voeren. Die ambities worden gedragen door veel verschillende partijen. Wij zijn nieuwsgierig naar hoe sociale ondernemers, die werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, in de toekomst van de stad en haar ambities passen. Daarom organiseert Voor Goed in samenwerking met KplusV en Vers Beton hét lijsttrekkersdebat over sociaal ondernemerschap.

Verschillende lijsttrekkers gaan in gesprek over sociaal ondernemerschap in Rotterdam. We hebben maar liefst 11 partijen uitgenodigd, over het hele politieke spectrum, uit oppositie en coalitie, met nieuwe en bekende gezichten, om samen te verkennen hoe we als stad samen kunnen blijven werken aan een sterk ecosysteem voor sociaal ondernemerschap.

We praten natuurlijk niet alleen over, maar juist ook met de sociale ondernemers over thema’s als samenwerking met de gemeente, financieringsmogelijkheden en de ambities van de sector. Aan de hand van verhalen van ondernemers en bijbehorende stellingen dagen we de politici uit hun visie op de stad van de toekomst te delen.

Inloop vanaf 19:00. Houdt rekening met de geldende coronamaatregelen. Een coronatoegangsbewijs is verplicht.

Zaaltickets voor het debat zijn uitverkocht, maar je kunt via de livestream hieronder  meekijken. 

https://youtu.be/Eayzvrg5p8I
Bron: beeld: youtu.be