Ga naar de inhoud

Stadmakerscongres 2023

Evenement

Laat je horen, kom luisteren, deel jouw expertise en werk mee aan de toekomst van de stad! Op vrijdag 17 november organiseert AIR dé Rotterdamse werkplaats van het stadmaken: het Stadmakerscongres 2023. Deze keer verwelkomen we je graag in Theater Rotterdam. De inschrijvingen voor SMC23 zijn nu geopend.

We leven in een tijd waarin duidelijk is wat ons te doen staat. Hoeveel alarmerende klimaatrapporten hebben we nog nodig? De opgaven zijn helder maar HOE gaan we dat samen voor elkaar krijgen? HOE komen we tot concrete voorstellen die een breed draagvlak hebben en ook uitvoerbaar zijn?

Om te werken aan grote ruimtelijke en maatschappelijke transities hebben we alle kennis en energie nodig die er in de stad aanwezig is. Daarom richten we dit jaar weer een grote werkplaats in, waarin we met elkaar werken aan de toekomst van de stad. Bekijk hier het programma van SMC23.

Meld je hier aan. Deelname aan het Stadmakerscongres kost 20 euro (incl. BTW) per persoon. Studenten kunnen gratis deelnemen.

Wil je graag deelnemen maar kun je het bedrag niet missen? Stuur dan een email naar [email protected], dan vinden we altijd een oplossing. Na registratie ontvang je direct een ticketbevestiging in je e-mail en een persoonlijke link naar je registratie.

Meer informatie over dit evenement

Datum

17 november 2023 om 00:00

Locatie

Theater Rotterdam

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Is Rotterdam nog een architectuurstad? De glorieuze wederopbouw, waarmee de stad zich graag op de borst klopt, ligt inmiddels ver achter ons. Wordt Manhattan aan de Maas ook tegenwoordig nieuw leven ingeblazen door gedurfde bouwprojecten of is er een staketsel van marketingslogans nodig om de reputatie van de stad hoog te houden? Kom naar het debat van Vers Beton tijdens de Architectuurmaand!

  Venue: Henketpaviljoen Boijmans
  Datum:
 • Ervaar de Rotterdamse architectuur van ’s ochtends vroeg tot diep in de nacht. Tijdens de derde editie van de Dag én Nacht van de Architectuur zijn er verschillende activiteiten op ruim 30 locaties in de stad. Architecten, gidsen, bewoners en kunstenaars laten je op zaterdag 15 juni de stad zien vanuit frisse en vernieuwende perspectieven met tours, workshops, muziek, film en optredens.

  Datum:
 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Bekijk de agenda