Ga naar de inhoud

Stadmakerscongres 2023

Evenement

Laat je horen, kom luisteren, deel jouw expertise en werk mee aan de toekomst van de stad! Op vrijdag 17 november organiseert AIR dé Rotterdamse werkplaats van het stadmaken: het Stadmakerscongres 2023. Deze keer verwelkomen we je graag in Theater Rotterdam. De inschrijvingen voor SMC23 zijn nu geopend.

We leven in een tijd waarin duidelijk is wat ons te doen staat. Hoeveel alarmerende klimaatrapporten hebben we nog nodig? De opgaven zijn helder maar HOE gaan we dat samen voor elkaar krijgen? HOE komen we tot concrete voorstellen die een breed draagvlak hebben en ook uitvoerbaar zijn?

Om te werken aan grote ruimtelijke en maatschappelijke transities hebben we alle kennis en energie nodig die er in de stad aanwezig is. Daarom richten we dit jaar weer een grote werkplaats in, waarin we met elkaar werken aan de toekomst van de stad. Bekijk hier het programma van SMC23.

Meld je hier aan. Deelname aan het Stadmakerscongres kost 20 euro (incl. BTW) per persoon. Studenten kunnen gratis deelnemen.

Wil je graag deelnemen maar kun je het bedrag niet missen? Stuur dan een email naar [email protected], dan vinden we altijd een oplossing. Na registratie ontvang je direct een ticketbevestiging in je e-mail en een persoonlijke link naar je registratie.

Meer informatie over dit evenement

Datum

17 november 2023 om 00:00

Locatie

Theater Rotterdam

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda