Ga naar de inhoud

TMC Holanda – Dé talentenjacht voor Kaapverdisch zangtalent

TMC Holanda is op zoek naar hét zangtalent van Nederland. En jij kan hierbij zijn! 

Meer informatie over dit evenement

Datum

26 april 2024 van 20:00 – 00:00

Locatie

Theater Zuidplein

De talentenjacht richt zich specifiek op de Kaapverdische gemeenschap met als doel het vinden van de ultieme vertegenwoordiger voor Nederland tijdens de internationale finale van TMC (Todo Mundo Canta). Vorig jaar trapte TMC Holanda af met een enorm succesvolle show. De winnaar van de eerste editie was Djocelyn Mendes. Djocelyn kreeg de eer om Nederland te vertegenwoordigen in de internationale finale van TMC Internacional in de Doelen. Kom en wees getuige van de ontdekking van de volgende grote ster!

Meer informatie over ticktets: TMC Holanda

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Tijdens deze publieke bijeenkomst wordt onder leiding van moderator Ferrie Weeda uitgebreid stil gestaan bij de 10 actiepunten en gaan publiek en experts in gesprek over aanscherping en concretisering van de actieagenda.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Ook dit jaar organiseert AIR-Architectuur Instituut Rotterdam een bijzondere filmavond op een unieke locatie in het festivalhart.

  Venue: Henket-paviljoen (Ingang via het Melkkoppad)
  Datum:
 • Hoe zou Rotterdam er in 2030 uitzien als een Nationaal Park? Tijdens het Stadmakerscongres 2023 werkten initiatiefnemers, stadmakers, ontwerpers en de gemeente Rotterdam gezamenlijk aan deze vraag.

  Venue: Natuurhistorisch Museum Rotterdam
  Datum:
 • Bekijk de agenda