Ga naar de inhoud

Toekomst van de Zuidelijke Tuinsteden

Een publiek gesprek over de toekomst van de Rotterdamse Zuidelijke Tuinsteden. Hoe kan de leefbaarheid en duurzaamheid van deze wijken vergroot worden? Kan het verdichten van dit soort wijken bijdragen aan het terugdringen van het woningtekort? Wat doet dit met de originele opzet van de wijk?

Meer informatie over dit evenement

Datum

28 juni 2023 van 19:30 – 21:00

Locatie

Independent School for the City
Delftsestraat 33
Rotterdam

Platform Wederopbouw Rotterdam organiseert samen met AIR en de Independent School for the City een publiek gesprek over de toekomst van de Rotterdamse Zuidelijke Tuinsteden. Na een introductie over de intentie van de wijkopzet en de actuele situatie worden professionals uit het veld bevraagd. 

Wil je over dit thema meepraten of luisteren? Bestel dan je ticket hier.

Kosten: 5 euro inclusief consumptie bij binnenkomst.
Taal: Het gesprek vindt in het Nederlands en voor een klein deel in het Engels plaats.

Independent School for the City

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda