Ga naar de inhoud

UIT JE BUBBEL – Rotterdamse Salon

Meer informatie over dit evenement

Datum

24 maart 2024 van 13:00 – 17:00

Locatie

Rotterdamse Salon
Rechter Rottekade 407
3032 XH Rotterdam
Nederland

Bubbeldenken geeft geen oplossingen. Steeds weer dezelfde statements en dezelfde “deskundigen”…….brrrr, herhaling van zetten. Daarom op zoek naar verrassend andere meningen. Informerend / kritisch in de besloten setting van de 18e eeuwse Koopmanskamer over “light & easy” thema’s als het pensioenstelsel met Martin Pikaart, de mede-oprichter en voorzitter Alternatief Voor Vakbond (AVV) en Monique Dikmoet over het Rotterdamse slavernijverleden en haar migranten. Het goede gesprek, eyeopeners voor blinde vlekken.

Rotterdamse Salon werkt samen met Huub Brouwer.

Martin Pikaart
Monique Dikmoet

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • In dit avondprogramma bespreken we hoe het mondiale voedselsysteem zich manifesteert, welke rol Nederland daarin speelt, hoe kwetsbaar het is en of de grenzen ervan inmiddels bereikt zijn?

  Venue: Keilepand
  Datum:
 • Kom naar de EUR Sustainability Summit 2024 op 16 en 17 mei aan de Erasmus Universiteit! Laten we samen nadenken over de rol van universiteiten in het bevorderen van een rechtvaardige en duurzame samenleving. We zullen ook een beweging voor samenwerking binnen de Nederlandse academische gemeenschap aanmoedigen.

  Venue: Erasmus Woudestein Campus
  Datum:
 • TMC Holanda is op zoek naar hét zangtalent van Nederland. En jij kan hierbij zijn! 

  Venue: Theater Zuidplein
  Datum:
 • Bekijk de agenda