Ga naar de inhoud

De Rotterdamse journalistenborrel

Na succesvolle Amsterdamse Journalistenborrels is het hoog tijd voor een Rotterdamse. Onderling contact binnen de beroepsgroep is belangrijk. En nu het nog kan, doen we dat uiteraard in het journalistencafé bij uitstek, De Schouw, aan de Witte de Withstraat 80 in het centrum van de stad. Op 6 juli ben je vanaf 17:00 uur welkom.

Meer informatie over dit evenement

Datum

6 juli 2023 van 17:00 – 19:00

Locatie

De Schouw
Witte de Withstraat 80

De borrel wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Journalisten en de VVOJ in samenwerking met Vers Beton en Sanne Poot.

Juist de locatie is extra belangrijk, want half juli zal De Schouw sluiten voor een ingrijpende verbouwing. Na de verbouwing zal bedrijfsleidster Tineke Speksnijder ook niet terugkeren.

De bar is open tot 19:00 uur, dus wees op tijd! Wil je erbij zijn? Stuur een e-mail ter bevestiging van je komst, dan houden we daar rekening mee met de opkomst. Alle journalisten die wonen of werken in Rotterdam zijn van harte welkom.

beeld: IkRotterdam

Gerelateerde inhoud

Meer evenementen

 • Op woensdagavond 3 april komen de scherpe geesten achter het bekroonde onderzoek naar het Rotterdamse bijstandsalgoritme bijeen in het Journalistiek Café in de Carnisser Keuken! Dit dynamische team- Celeste Boddaert, Eeva Liukku, Romy van Dijk en Saskia Klaassen – deelt graag hun inzichten, ervaringen en het belang van datajournalistiek. Ontdek hoe ze te werk zijn gegaan en het proces achter hun bekroonde onderzoek hebben doorlopen. 🎙️📰

  Venue: De Carnisser Keuken
  Datum:
 • Tijdens de eerste edtie Extra Space op 14 maart luister je vanaf 19:00 naar de…

  Venue: Leeszaal Rotterdam West
  Datum:
 • De Rotterdamse woningmarkt is krap en de prijzen zijn hoog. De nieuwe Woonvisie, die op 14 maart 2024 wordt vastgesteld, belooft verandering. Maar hoe wordt écht betaalbaar wonen in Rotterdam gerealiseerd? Op 7 maart organiseren AIR, Platform Woonopgave, Recht op de Stad en KeileCollectief het stadsgesprek ‘Betaalbaar wonen: hoe dan?!’Onderwerp van gesprek zijn de nieuwe Woonvisie, de knelpunten in de praktijk en mogelijke oplossingen. De avond wordt afgesloten met het aanbieden van kant-en-klare moties aan Rotterdamse gemeenteraadsleden, die ze op 14 maart kunnen indienen.

  Venue: Keilepand M4H
  Datum:
 • Bekijk de agenda