Ga naar de inhoud

Podcasts

Vers Beton is meer dan artikelen in tekst en beeld. Bekijk hieronder de verschillende podcasts van Vers Beton.

Coolsingelpraat

Vers Beton maakt de politieke podcast Coolsingelpraat (2019 tot heden) in samenwerking met Open Rotterdam. In de Doelen praten Ewoud Kieviet, Caterine Baeten en Guido van Eijck met gasten over onder meer het laatste nieuws van het stadhuis. Abonneer je op ons podcastkanaal via SpotifyiTunesStitcher of Soundcloud.

Vers Beton maakt de politieke podcast Coolsingelpraat (2019 tot heden) in samenwerking met Open Rotterdam. In de Doelen praten Ewoud Kieviet, Caterine Baeten en Guido van Eijck met gasten over onder meer het laatste nieuws van het stadhuis. Abonneer je op ons podcastkanaal via Spotify, iTunes, Stitcher of Soundcloud.

Delfshaven

Tara Lewis en Inge Janse maakten samen de podcast Dwalen Door Delfshaven (2018) en Delfshaven Draait Door (2016). In Dwalen Door Delfshaven worden zij door hun gasten op sleeptouw genomen door dit Rotterdamse stadsdeel. In de andere serie gaan de twee juist zelf naar plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. In moordend tempo hebben ze het over het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de buurt. Een venster op de wereld door de ogen van de wijk. Lees ook de bijbehorende artikelen terug.

Vers Geluid

Marco Visscher (chef curator Tegengeluid) en Inge Janse (redacteur Vers Beton) maakten samen de podcast Vers Geluid (2015). Journaliste Celeste Boddaert peilde op straat de mening van Rotterdammers en Vincent Cardinaal verzorgde de vaste column. Lees hier meer over de afleveringen.