Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Coolsingelpraat

Salih-Kilic-Coolsingelpraat-14
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

Vers Beton maakt de politieke podcast Coolsingelpraat (2019 tot heden) in samenwerking met Open Rotterdam. In de Doelen praten Ewoud Kieviet, Caterine Baeten en Guido van Eijck met gasten over onder meer het laatste nieuws van het stadhuis. Abonneer je op ons podcastkanaal via Spotify, iTunes, Stitcher of Soundcloud.

Delfshaven

Delfshaven Draait Door 2
Beeld door: beeld: Lara Arnoldus
Dwalen Door Delfshaven - beeldmerk
Beeld door: beeld: Bram van Rijen

Tara Lewis en Inge Janse maakten samen de podcast Dwalen Door Delfshaven (2018) en Delfshaven Draait Door (2016). In Dwalen Door Delfshaven worden zij door hun gasten op sleeptouw genomen door dit Rotterdamse stadsdeel. In de andere serie gaan de twee juist zelf naar plekken waar het leven van Delfshaven plaatsvindt en waar mensen elkaar ontmoeten. In moordend tempo hebben ze het over het leven: van het grote wereldnieuws tot de laatste roddels uit de buurt. Een venster op de wereld door de ogen van de wijk. Lees ook de bijbehorende artikelen terug.

Vers Geluid

Vers Geluid
Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Marco Visscher (chef curator Tegengeluid) en Inge Janse (redacteur Vers Beton) maakten samen de podcast Vers Geluid (2015). Journaliste Celeste Boddaert peilde op straat de mening van Rotterdammers en Vincent Cardinaal verzorgde de vaste column. Lees hier meer over de afleveringen.