Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Lid worden van Vers Beton

Hoe word ik lid van Vers Beton?

Ga naar het inschrijfformulier en kies het termijn dat bij jou past (maand- of jaarabonnement).

Hebben jullie ook een proefperiode?

Ja, bij een maandabonnement hoor een proefperiode van één maand. De eerste maand is gratis! Ben je tevreden? Dan loopt het abonnement daarna automatisch door. Je lidmaatschap is vervolgens maandelijks opzegbaar. Als je wil opzeggen, dan kun je bericht sturen aan [email protected], dan maken we het in orde.

Je kunt natuurlijk ook direct een jaarabonnement nemen (waarvoor dank!). Jaarleden betalen tien maanden voor een lidmaatschap van één jaar.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden?

De Algemene Voorwaarden kun je hier lezen.

Wat krijg ik eigenlijk voor mijn lidmaatschap?

Ten eerste krijg je onbeperkt toegang tot alle artikelen op de website van Vers Beton. Verder heb je de mogelijkheid om artikelen door te sturen naar vrienden. Deze gratis toegankelijke links vind je in onze wekelijkse nieuwsbrief voor leden.

Verder organiseren we meerdere keren per jaar Vers Beton Live in Debatcentrum Arminius. Leden krijgen gratis entree. Verder krijg je korting op andere evenementen van Arminius. Deze korting geldt voor online ticketverkoop in combinatie met je persoonlijke kortingscode. Deze code heb je ontvangen in de welkomstmail, of op deze pagina (je moet wel inloggen).

Waarom hebben jullie opeens een betaalmuur? Dat was toch eerst niet zo?

Dat klopt! Lees meer over deze stap in dit artikel van hoofdredacteur Eeva Liukku.

Ik wil Vers Beton graag lezen, maar ik kan het lidmaatschap niet betalen

Wij zijn ons ervan bewust dat het niet iedereen gegund is om een maand- of jaarabonnement af te sluiten. Verder schrijven wij over onderwerpen die voor veel mensen dicht bij huis komen. We vinden het belangrijk dat Vers Beton zo breed mogelijk toegankelijk is. We hebben een paar oplossingen bedacht:

Leden kunnen de artikelen delen met hun vrienden. De links naar de arikelen-zonder-betaalmuur krijg je in de wekelijkse ledennieuwsbrief. Wellicht ken je mensen die al lid zijn, of ken je mensen of organisaties die wel een abonnement kunnen nemen. We juichen het toe als leden onze artikelen delen op socials en naar vrienden en bekenden sturen.

Je kunt altijd een gratis proefabonnement nemen van één maand.

Op sommige locaties is Vers Beton gratis toegankelijk. Leeszaal West heeft bijvoorbeeld een computer met een Vers Beton-account. Je kunt de artikelen op locatie gratis lezen.

Ik ben een bedrijf/organisatie/stichting en ik wil Vers Beton toegankelijk maken voor mijn collega’s/bezoekers/achterban

Dat kan! Kijk op deze pagina voor meer informatie over een zakelijk abonnement. 

Kan ik de artikelen als lid delen met mijn vrienden?

Ja, dat kan. In de wekelijkse nieuwsbrief voor leden, staan links naar de nieuwste artikelen die de betaalmuur omzeilen. Deze kun je doorsturen aan je vrienden of delen met je netwerk op je social mediakanalen. Ben je nog niet ingeschreven voor de leden nieuwsbrief? Schrijf je dan in via ‘mijn account’.

Account en betaling

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?

Stuur een mail naar [email protected]. Er geldt één maand opzegtermijn. Als je niets doet, loopt je abonnement automatisch door.

Waar vind ik de Algemene Voorwaarden ook alweer?

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Kan ik een factuur krijgen van mijn lidmaatschap?

Je kunt op deze pagina van elke betaling een factuur downloaden. Handig voor je administratie!

Ik wil opnieuw lid worden, maar dat lukt niet.

Je hebt een account van een proefperiode of een oud-abonnement dat ooit is stopgezet en dat wil je opnieuw opstarten. Het gewone inschrijfformulier werkt in dat geval niet, omdat je e-mail adres al bij ons is geregistreerd. Je oude account werkt nog steeds en die moet je opnieuw activeren. Log in, ga naar deze pagina, vul het formulier in en betaal.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Klik hier voor hoe wij met privacy omgaan.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Als je je profielgegevens of betaling wilt wijzigen of stoppen moet je mailen met [email protected].

Ik blijf lid, maar ik wil mijn betaaltermijn wijzigen (bijvoorbeeld van een maand- naar een jaarabonnement)

Hiervoor kun je mailen naar [email protected], dan maken we het in orde.

Hoe kan ik korting krijgen bij Arminius als supporter?

Supporters kunnen gratis naar Vers Beton LIVE in Arminius, én ze krijgen korting bij andere evenementen van Arminius, vaak tot wel 50%. Let op: deze korting geldt alleen bij online ticketverkoop in combinatie met je persoonlijke kortingscode. Bij kaartverkoop aan de deur is korting dus helaas niet mogelijk.

Je persoonlijke kortingscode vind je op deze pagina (je moet ingelogd zijn om hem te bekijken).

Reageren

Hoe kan ik reageren op artikelen als ik geen abonnement heb?

Je kunt hier een account aanmaken, en daarmee kun je reageren op artikelen zonder betaalmuur. Voor alle andere artikelen moet je lid worden.

Ik ben lid, maar ik kan niet reageren

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Bij je aanmelding heb je een accountnaam en wachtwoord ingevuld, dat moet je gebruiken om in te loggen. Ben je je wachtwoord vergeten, klik hier om een nieuwe op te vragen. Heb je nog steeds problemen met inloggen? Mail ons dan op [email protected]

Hoe krijg ik een profielfoto bij mijn reactie?

Je kunt een profielfoto uploaden bij Gravatar en dat koppelen aan het emailadres dat bij ons bekend is.

Huisregels reactieforum

Reacties moeten voldoen aan enkele basale huisregels om de toon van het reactieforum zo prettig en inhoudelijk mogelijk te houden. Wij kunnen daarom ervoor kiezen reacties te weigeren.

Verschijnt je reactie niet direct, dan staat je reactie waarschijnlijk nog in de wachtrij om goedgekeurd te worden. Is er iets anders aan de hand, neem dan contact op met [email protected]

De huisregels van het reactieforum zijn:

  • Reageer onder je eigen naam
  • Draag inhoudelijk bij aan de discussie
  • Blijf on-topic
  • Speel op de bal, niet op de man
  • Wees respectvol: reacties waarin sprake is van schelden, haat, racisme of seksisme worden verwijderd
  • Reacties over huisregels en toelatingsbeleid worden verwijderd. Je kunt daarvoor contact opnemen met [email protected]
  • We gaan niet in discussie over verwijderde reacties

Zie je reacties die niet aan de huisregels voldoen? Ons controlesysteem is niet waterdicht. Laat het ons weten via [email protected]

Persvrijheid betekent dat wij als redactie zelf mogen bepalen wat er wel en niet zichtbaar is op onze website, dat geldt voor reacties evengoed als voor artikelen. Sterker nog, daar dragen wij verantwoordelijkheid voor. Er zou pas sprake van censuur zijn als de overheid zou bepalen hoe wij onze site moeten invullen. Voldoet je reactie niet aan de huisregels, dan zal het niet moeilijk zijn een andere plek op het internet te vinden om die mening te uiten.